Usluge

DTP & Dizajn

Grafički dizajn je vrsta primijenjene umjetnosti koja najčešće uključuje kombinovanje tipografije, ilustracije, fotografije i štampe, kako bi se vizualnom komunikacijom prenijela neka ideja ili poruka, u svrhu informiranja, uvjeravanja ili educiranja.

Naš tim će bez poteškoća uskladiti Vaše želje s potrebama suvremenog tržišta. Za svu štampu radimo probne otiske na color digitalnom pisaču.

Digitalna štampa

Digitalna štampa je osmišljena da u potpunosti olakša proces štampe. Pripremljen materijal sa kompjutera odlazi pravo u mašinu za digitalnu šštampu koja za svega par minuta izbacuje više desetina otisaka.

Digitalna štampa je posebno pogodna za: vizit karte, ID kartice, flajere, jelovnike, cjenovnike, memorandume, pozivnice, kataloge, prospekte, brošure, kalendare, plakate, sampljepljive etikete, naljepnice, deklaracije, knjige malih tiraža, preslikače...

Offset štampa

Offset štampa, za razliku od digitalne štampe, se koristi za veće tiraže i duže rokove izrade.

Offset štampa je najjeftiniji način da se proizvede visok kvalitet štampe za komercijalno štampanje u velikim tiražima. Offset štampa je najrasprostranjenija kako kod nas tako i u svetu. Ovom tehnikom se rade brošure, katalozi, flajeri, memorandumi, knjige...

Brendiranje

S marketinške tačke gledišta, stvaranje brenda tj. brendiranje firme, proizvoda, usluge ili ličnosti je osnov svakog uspjeha. Uspjeh u poslovanju nikada nije slučajan već je rezultat truda, rada, vremena, kreativnosti i drugih faktora koji su planski i sistemski ulagani u njega.

Mi Vam nudimo usluge kreiranja brenda, vizuelnih i grafičkih standarda i elemenata po kojima će vaš brend biti prepoznatljiv i ostati zapamćen u svijesti potrošača.Sito štampa

Sito štampa je tehnika kojom je moguće ostvariti otisak na gotovo svim predmetima sa ravnom površinom. Pogodna je za štampu na plastici, drvetu i sličnim podlogama raznih oblika i namjena. Posebnu primjenu nalazi u tekstilnoj industriji za štampu najraznovrsnijih tekstilnih materijala.

Prednost sito štampe je visok kvalitet otiska i njegova trajnost. Imate reklamnu kampanju? Potrebu za kišobranima u jesen? Majicama pred ljetnu sezonu? Radne kombinezone i opremu tokom cijele godine? Mi možemo da vam pomognemo u tome. Jer je naš otisak kvalitetan i traje dugo. Ponekad i duže od brenda.

Veliki formati

Da bi vaš biznis bio primjećen morate ići na veliko! Ugrabite pažnju oglašavanjem kakvo zaslužujete i podignite svoju kampanju na nove visine. Tu stupa na snagu primjena štampe velikih formata.

Naš otisak je u bojama visokog inteziteta, materijali na kojima štampamo su od najboljih proizvođača u industriji, a svi naši radovi izgledaju impresivno.

Nadamo se da ćete svaki put kada vam zatreba štampa velikih formata odmah pomisliti na Banim Reklame.

Ukoliko želite da nam ukažete povjerenje, budite slobodni da nas kontaktirate...

Kontakt
© 2018 SONIC Studio. Design & developement by Adnan Memic.